Bowlingkvällar

Bowlingkväll februari 2022

Äntligen kunde vi genomföra en bowlingkväll igen! Den 11 februari kom vi till Älvhögsborgs bowlinghall för att bowla, äta en god tacobuffé och umgås innan vårens och sommarens aktiviteter tar vid. I startfältet fanns olika metoder för att få ner flest käglor där Håkan Leyon lyckades bäst och vann kvällens mästartitel och det åtråvärda förstapriset i form av Bullens pilsnerkorv. Johanna Gustafsson försvarade sin andraplats sedan förra gången och tredje plats gick till Håkan Frick.

I bowlinghallen var man nöjda med klubbesöket och inrättade också ett pris i form av ett presentkort med möjlighet för pristagaren i denna kategori att utveckla vidare bowlingkunskaper.

Fler bilder kommer i nästa medlemsblad!

Fredagen den 7 februari kom ett 30-tal medlemmar till Älvhögsborgs bowlinghall för klubbens första bowlingkväll med tillhörande buffé. I startfältet fanns flera olika strategier och stilar för att få ner käglorna. Bäst lyckades Tomas Johansson som stod som segrare och därmed vann förstapriset – Bullens pilsnerkorv. Detta pris kommer dock inte att fungera som vandringspris utan förfogas fritt av segraren! Andraplatsen gick till Johanna Gustafsson och på tredje plats kom Göran Sangberg.

”Bowlinghallen” var nöjda med klubbesöket och inrättade också ett pris i form av ett presentkort med möjlighet för pristagaren i denna kategori att utveckla vidare bowlingkunskaper.

Finns intresse kanske detta blir en årligen återkommande aktivitet i klubben!